28.2. - 3.3.2019, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Yhteydenotot tuomareihin gamecrew@lantrek.org tai Discord-kanavallamme

Time: 01.03.2019 klo 18:00 - 03.03.2019 klo 22:00

Type: Closed

Max contestants: 35

Lantrek 2019 CS:GO BYOC

Etkö ehtinyt ilmoittautua? Varasijailmoittautuminen auki https://lantrek.xerberusapp.com/tournaments/tournament/93/csgo-byoc-queue/

Info

Paikka: Tampereen messu- ja urheilukeskus
Tiimien määrä: 32
Formaatti: Groups + double elimination playoff bracket
Matsien formaatti: BO1, lower bracket decider ja grand final BO3
Palkinnot:
Discord: https://discord.gg/U2rmvXk
Tuomari: Discord: Turnauskanava 
Check-in: Perjantaina 1.3. klo 16:00 tuomaripisteellä

Turnauksen säännöt


Turnaus pelataan SEUL:in CS:GO säännöillä. Kaikkien jotka osallistuvat turnaukseen tulee lukea säännöt.
Sääntörikkomuksista tulee rangaistus.

VAC bannit

Kaikkien pelaajien, joilla on ollut VAC bannit ja haluaisivat osallistua turnaukseen, tulee viimeistään check-inin yhteydessä ilmoittaa asiasta turnauksen tuomareille. Jos ilmoitusta ei ole tehty, voi koko osallistuva joukkue saada sanktioita.

MAP VETO ja puolen valinta

Jokaisesta ottelusta tai ottelusarjasta tehdään map veto. Veto toteutetaan ottamalla yhteyttä vastustajaoukkueen kapteenin Discordissa. Tarkemmat ohjeet vetoon SEULin säännöissä. A joukkue on turnauskaaviossa vasemmalla tai yläpuolella oleva joukkue.

Puolen valitsee BO1 otteluissa se joukkue, joka ei ole valinnut pelattavaa karttaa. BO3 otteluisarjoissa kolmannen kartan puolet valitaan käyttämällä puukkokierrosta.

Map vedon tulokset tulee ilmoittaa turnauskanavalla Discordissa @csgo_admin Joukkue A - Joukkue B Pelattava kartta, aloittavat puolet.

AIKATAULUT

Check-in tulee tehdä perjantaina 16-17.30 välisenä aikana. Myöhemmin tehtyjä check-innejä ei oteta huomioon. Vähintään 3/5 pelaajasta tulee olla läsnä check-inissä.

Otteluaikataulussa ilmoitettuna aikana jokaisen joukkueen pelaajan tulee olla pelivalmiina omalla konepaikallaan ja kapteenien aloittaa karttavalinnat. Pelit pelataan heti karttavalinnan valmistuttua.

Jos ette saa vastustajaanne kiinni map vetoa varten, ilmoittakaa asiasta turnauskanavalla adminille.

DISPUTET, protestit ja muut valitukset

Vastustajan no-show, ilmoitukset epäasiallisesta käytöksestä sekä valitukset ottelun tuloksesta tulee tehdä niin pian kuin mahdollista. Taukoa ei ole sallittua käyttää protestin nostoon. Jos ilmoitusta ei ole tehty välittömästi, vaan esimerkiksi myöhemmin turnauksen aikana, valitusta ei välttämättä huomioida.

TURNAUSSERVERIT

Karttavalinnat ilmoitettuanne, tuomarit valmistelevat peliserverin ja ilmoittavat tiedot Discordissa. Olkaa kärsivällisiä, sillä serverien teossa voi joskus vierähtää aikaa. Spämmääminen ei nopeuta toimintaa, vaan päin vastoin.

Turnauksen pelejä ei voi pelata muilla kuin tuomareiden kertomilla servereillä. Servereillä on käytössä eBot.

DEMOT

Kaikkien pelaajien tulee nauhoittaa peleistään demo. Demot on toimitettava tuomarien niin pyytäessä viivytyksettä tuomareille. Demojen puuttuminen voi johtaa sanktioihin.

Kun olet serverillä, kirjoita “record match1_vastustaja” konsoliin käyttäen matsin ja sen hetkisen vastustajan nimeä.

Nauhoitus katkeaa kun poistut serveriltä, joten muista laittaa nauhoitus uudestaan käyntiin uudella nimellä liittyessäsi takaisin. Saman nimen uudelleenkäyttäminen ylikirjoittaa edellisen nauhoituksen.

Palkinnot

Aikataulu

Perjantai 1.3
16:00 Check-in
18:00 Groups
22:00 Playoffit alkaa

Lauantai 2.3
12:00 Playoffit jatkuu
~ 18:00 Lower bracket decider BO3
~ 21:00 Grand final BO3, upper bracketin voittajalla 1-0.