28.2. - 3.3.2019, Tampereen messu- ja urheilukeskus

Yhteydenotot tuomareihin gamecrew@lantrek.org tai Discord-kanavallamme

Time: 02.03.2019 klo 16:00 - 03.03.2019 klo 01:00

Type: Open

Max contestants: 8

Info

Paikka: Tampereen messu- ja urheilukeskus
Tiimien määrä: 8
Formaatti: GSL-lohkot ja single elimination semifinaalit
Matsien formaatti: BO1, finaali bo3
Palkinnot: Ämpärillinen sipsiä ja muuta mukaava!
Discord: https://discord.gg/U2rmvXk
Tuomari: Discord: lelawala#9068
Check-in: Lauantaina 2.3. klo 15.30 mennessä tuomaripisteellä

Ilmoittautuminen

- Ilmoitathan joukkueesi ja varmistat, että kaikilta pelaajilta löytyy tiedoista nimi, konepaikka sekä steam id ja kapteenin Discord#0000. Myös niiltä pelaajilta, jotka eivät ole tehneet itse Xerberus-tiliä! Mallikuva
- Lisäohjeita ilmoittautumiseen
https://imgur.com/a/Uzsyte8

Turnauksen säännöt

Turnaus pelataan SEUL:in CS:GO säännöillä. Kaikkien jotka osallistuvat turnaukseen tulee lukea säännöt.
Sääntörikkomuksista tulee rangaistus.

VAC bannit

Kaikkien pelaajien, joilla on ollut VAC bannit ja haluaisivat osallistua turnaukseen, tulee viimeistään check-inin yhteydessä ilmoittaa asiasta turnauksen tuomareille. Jos ilmoitusta ei ole tehty, voi koko osallistuva joukkue saada sanktioita.

MAP VETO ja puolen valinta

Jokaisesta ottelusta tai ottelusarjasta tehdään map veto. Veto toteutetaan ottamalla yhteyttä vastustajaoukkueen kapteenin Discordissa. Tarkemmat ohjeet vetoon SEULin säännöissä. A joukkue on turnauskaaviossa vasemmalla tai yläpuolella oleva joukkue.

Puolen valitsee BO1 otteluissa se joukkue, joka ei ole valinnut pelattavaa karttaa. BO3 otteluisarjoissa kolmannen kartan puolet valitaan käyttämällä puukkokierrosta.

Map vedon tulokset tulee ilmoittaa turnauskanavalla Discordissa @csgo_admin Joukkue A - Joukkue B Pelattava kartta, aloittavat puolet.

AIKATAULUT

Check-in tulee tehdä lauantaina klo 15.30 mennessä! Myöhemmin tehtyjä check-innejä ei oteta huomioon. Vähintään 3/5 pelaajista tulee olla läsnä check-inissä.

  1. Otteluaikataulussa ilmoitettuna aikana jokaisen joukkueen pelaajan tulee olla pelivalmiina omalla konepaikallaan ja kapteenien aloittaa karttavalinnat. Pelit pelataan heti karttavalinnan valmistuttua.

    10 minuutin kuluttua ottelun aloitusajasta:
    Jos joukkue ei ole paikalla, paikalla oleva joukkue saa luovutusvoiton.
  2. Jos joukkue on paikalla vajaana, pelataan peli vajaamiehityksellä.


Jos ette saa vastustajaanne kiinni map vetoa varten, ilmoittakaa asiasta turnauskanavalla adminille.

Pelit saa pelata myös ennen turnaukseen merkittyä aikaa, jos se bracketissa on mahdollista. Peli kuitenkin täytyy viimeistään aloittaa siihen merkittynä aikana.

DISPUTET, protestit ja muut valitukset

Vastustajan no-show, ilmoitukset epäasiallisesta käytöksestä sekä valitukset ottelun tuloksesta tulee tehdä niin pian kuin mahdollista. Taukoa ei ole sallittua käyttää protestin nostoon. Jos ilmoitusta ei ole tehty välittömästi, vaan esimerkiksi myöhemmin turnauksen aikana, valitusta ei välttämättä huomioida.

TURNAUSSERVERIT

Karttavalinnat ilmoitettuanne, tuomarit valmistelevat peliserverin ja ilmoittavat tiedot Discordissa. Olkaa kärsivällisiä, sillä serverien teossa voi joskus vierähtää aikaa. Spämmääminen ei nopeuta toimintaa, vaan päin vastoin.

Turnauksen pelejä ei voi pelata muilla kuin tuomareiden kertomilla servereillä. Servereillä on käytössä eBot.

DEMOT

Kaikkien pelaajien tulee nauhoittaa peleistään demo. Demot on toimitettava tuomarien niin pyytäessä viivytyksettä tuomareille. Demojen puuttuminen voi johtaa sanktioihin.

Kun olet serverillä, kirjoita “record match1_vastustaja” konsoliin käyttäen matsin ja sen hetkisen vastustajan nimeä.

Nauhoitus katkeaa kun poistut serveriltä, joten muista laittaa nauhoitus uudestaan käyntiin uudella nimellä liittyessäsi takaisin. Saman nimen uudelleenkäyttäminen ylikirjoittaa edellisen nauhoituksen.

PAUSET eli tauot

!pause
!unpause

Kirjoittakaa chattiin tac tai tech sen mukaan kumpi on kyseessä.

Taktinen: 60s kummallakin joukkueella per puoliaika
Tekninen: Maksimissaan 10min pelissä

Jos tekniset paussit johtuvat järjestäjistä eivätkä ratkea nopeasti tai se koskettaa vähintään 3 pelaajaa joukkueesta, ASAP ilmoitus tuomareille. Pause tulee poistaa laittajansa ja jos pelaajan omista laitteista johtuva tekninen vika ei ole ratkennut, pitää pelata vajaamiehityksellä.

Aikataulu

Lauantai 2.3
16:00 Lohkovaihe
17.00 Lohkovaihe
18.00 Lohkojen decider
20.00 Semifinaalit
21.00 Finaalit (bo3)